E mërkurë, Prill 16, 2014
   
Text Size

Sot është Dita Ndërkombëtare e Tolerancës

Dita Ndërkombëtare e Tolerancës, e vendosur me Deklaratën e KB më 16 nëntor të vitit 1995 në Konferencën e Përgjithshme të UNESCO-s shënohet sot në gjithë botën.

Sipas Deklaratës së KB, tolerancë është pranimi i faktit se “qeniet njerëzore janë natyrshëm të ndryshëm për nga pamja, pozita, të folurit, sjelljet dhe vlerat, kanë të drejtë të jetojnë dhe të jenë ashtu siç janë”.

Në Kosovë nuk ka ndonjë informacion për shënimin e kësaj dite, pavarësisht se të gjithë flasin për nevojën e tolerancës, si një standard i demokracisë.

Ju Rekomandojmë të Lexoni:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Xhamia Burmali

Marrëveshje Mirëkuptimi me BIK

Sponsorët


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/zeriyne/public_html/zeriyne/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Login Form